Taalcursus Duits om de taal goed te leren

Al is de Duitse taal voor Nederlanders vrij gemakkelijk, toch is het goed om een taalcursus Duits te volgen. Om u nog beter verstaanbaar te maken tijdens een vakantie bij de oosterburen bijvoorbeeld. Of u hebt veel te maken met Duits sprekende cliënten binnen uw bedrijf. Bij ons zijn er diverse mogelijkheden om de Duitse taal te leren spreken en/of te schrijven. Wilt u een taalcursus Duits volgen vanuit uw eigen omgeving of de werkplek op kantoor? Nieuw is dat u bij ons ook online lessen kunt volgen. De taalles is individueel op maat zodat u in uw eigen tempo de taal machtig wordt onder begeleiding van één van de professionele trainers.

Spoed taalcursus Duits

Soms is het noodzakelijk om binnen afzienbare tijd de Duitse taal machtig te zijn. Wanneer dat voor u geldt is een spoed taalcursus Duits iets voor u. In een aantal aanééngesloten dagen of met een pauze ertussenin leert u binnen no time de Duits gesproken taal en grammatica. Wanneer u op afstand woont verzorgen wij een hotel voor u. Na een lesdag kunt u daar verblijven en genieten van een diner en een gespreid bedje zodat u de volgende dag er weer met frisse moed tegenaan kunt. Of u kiest voor een all-in taalcursus Duits. In vijf dagen tijd krijgt u intensief les, zowel overdag als ’s avonds. En alle aandacht gaat naar u uit want dit zijn privé lessen. Hebt u in het verleden Duits geleerd maar wilt u uw geheugen weer opfrissen? Ook dan is het goed om een taalcursus Duits te volgen bij ons taleninstituut. In uw eigen tempo en op lestijden die u uitkomen krijgt u binnen een aantal weken de Duitse taal weer onder de knie.

Welke taalcursus Duits is geschikt voor u?

Voordat u begint met een taalcursus Duits wordt er door ons een intakegesprek met u afgenomen. Hierbij wordt bekeken welke wensen u hebt en wat uw niveau en kennis is van de Duitse taal. Aan de hand daarvan volgt een advies over welke cursus het beste bij u past. Maar welke taalcursus Duits u ook gaat volgen; bij ons betaalt u nooit teveel en krijgt u les van zeer professionele taaltrainers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu